Entreprenørene velger Norsk Limtre

Det er en økende etterspørsel etter panelene fra Norsk Limtre. Daglig leder i entreprenørfirmaet mener det ikke er tilfeldig. – De har truffet blink både når det gjelder farger, finish og kvalitet, sier Ove Endre Sundli, daglig leder i Brødrene Sundli AS.

Daglig leder i Brødrene Sundli opplever at flere kunder etterspør produktene fra Norsk Limtre når de skal bygge seg hus eller hytte.
Daglig leder i Brødrene Sundli opplever at flere kunder etterspør produktene fra Norsk Limtre når de skal bygge seg hus eller hytte.

Entreprenøren har en travel høst foran seg, med flere bolig- og hytteprosjekter. – Felles for mange av disse prosjektene er at vi benytter oss av kledning og innvendig panel fra Norsk Limtre, forteller Sundli. Han er selvutnevnt ambassadør for produktene fra fabrikken i Mosvik. – Det er selvfølgelig et pluss at limtreet er lokalprodusert, men først og fremst er det fordi produktene er foretrukket av våre håndverkere, forteller han.

Brødrene Sundli AS kunne nylig overrekke nøkkelen til  fornøyde hytteeiere. Paneler fra Norsk Limtre er brukt i alle rom.
Brødrene Sundli AS kunne nylig overrekke nøkkelen til fornøyde hytteeiere. Paneler fra Norsk Limtre er brukt i alle rom.

Hos Norsk Limtre kan man få alle produktene levert ferdig kappet på mål. Dette mener entreprenøren bidrar til at de kan utføre arbeidet sitt mer effektivt. – Håndverkerne våre sparer tiden de ville brukt på å tilpasse panel og kledning, i tillegg får de mindre avkapp å håndtere etter montering, forklarer Sundli.

Går du med byggeplaner? Kontakt oss gjerne for gratis vareprøver på bordkledning, panel eller terrasse!