Hyttekos og sommerstemning i Kragerø

For mange er sommer skjærgårdsliv, småbyidyll og hyttekos. I fantastiske Kragerø er det nå etablert et nytt hyttefelt med 36 byggeklare Vy-hytter fra Leve Hytter.

Vy-hyttene er et velprøvd konsept, med over 400 hytter. På Sydri i Kragerø er det de nye sommervariantene som bygges. Hyttene viderefører sine annerkjente preg med optimale planløsninger, høy teknisk standard og et moderne preg, med store vindusflater som slipper lyset inn i stua og gir deg en umiddelbar nærhet til naturen.

Leve Hytter er kjent for sitt solide håndverk i kvalitetsmaterialer og funksjonelle løsninger. – Suksessen til hyttene ligger i prefabrikasjon og repetisjoner, kan arkitekt Einar Jarmund fortelle. – I dette tilfellet resulterer det i høyere kvalitet enn tradisjonelle håndverksmetoder ved bygging av en spesialtegnet enkelthytte, fortsetter han.

Norsk Limtre leverer både kledning og innvendig panel til hyttene. Det er alltid moro å samarbeide med Einar Jarmund og Leve Hytter. Vy-hyttene viser at produktene våre fungerer like godt på høyfjellet som nede ved sjøen. Skiftende og krevende vær er ingen utfordring – produktene våre tåler det meste, sier Steffen Berg i Norsk Limtre.

Er du i nærheten av Stabbestad, kan du legge turen innom visningshytta i Kragerø.