Skiline Apartments Hafjell

På Mosetertoppen, 820 meter over havet, ligger Skiline Apartments. Et unikt og eksklusivt fritidskonsept med skiføre allerede i oktober – og til langt ut i mai.

Skiline Apartments Hafjell – med utvendig kledning fra Norsk Limtre
Skiline Apartments Hafjell – med utvendig kledning fra Norsk Limtre

Bak Skiline Apartments står noen av landets mest erfarne arkitekter og hyttebyggere. Filosofien er at kvalitet ikke bare varer lengst – men gir også størst glede. Gjennom å lytte til fjellet og hyttefolket har våre venner i Leve Hytter skapt et fritidskonsept med rom for aktivitet, personlighet og kjærlighet.

Leilighetene er et resultat av gjennomtenkte materialvalg og arkitektoniske løsninger med forståelse og respekt for naturen. Prosjektet er et eksempel på hvordan kjente, tradisjonelle referanser kan bli modernisert og utviklet i takt med tiden. Store vindusflater og rett design møter arkitektoniske referanser fra de gamle, tradisjonelle stølene i Gudbrandsdalen. Det skaper leiligheter som ikke bare er gode å bo i, men som også er fjellheimen verdig.

Lune og varme innerom, med innvendig panel fra Norsk Limtre – både på vegg og himling.
Lune og varme innerom, med innvendig panel fra Norsk Limtre – både på vegg og himling.

Selve leilighetsbyggene består av bygg med henholdsvis 4 og 6 enheter og det skal i alt bygges 8 leilighetsbygg. De er tegnet inn i terrenget slik at alle skal få utsikt. Utvendig kledning er grov, liggende limtrepanel fra Norsk Limtre, beiset to strøk i fargene seterbrun og dyp mahogni.

Alle rom (unntatt toalett/bad) har bred, beiset limtrepanel fra Norsk Limtre på vegger og i himling, i fargene drivved, brun, steingrå og dobbel drivved.

Leve Hytter er i toppsjiktet i sitt segment, og de firer aldri på kravene når det kommer til kvalitet. Å bli valgt som leverandør til dette prosjektet ser vi som en stor tillitserklæring.

– Steffen Berg, Norsk Limtre
En unik beliggenhet på mange måter. Kan du skimte noe kjent i bakgrunnen?
En unik beliggenhet på mange måter. Kan du skimte noe kjent i bakgrunnen?

Skiline Apartments ligger på snøsikre Mosetertoppen 820 meter over havet med utsikt til både Synnfjell, Jotunheimen og Skeikampen. På Mosetertoppen må du belage deg på at vinteren og skiføret kan komme allerede i oktober og vare til langt ut i mai.

Med slike forutsetninger gjør det ikke noe at leilighetene er plassert rett ved skiløypene som både leder ut i fjellet og til Hafjell Alpinsenter. Dermed ligger alt til rette for mange fine skiminner for hele familien.

NB: Mosetertoppen Skiline Apartments er nå utsolgt. Men fortvil ikke. Flere leiligheter på Mosetertoppen er på trappene! Les mer på Leve Hytter sine nettsider.