Med røtter tilbake til 1984 har Norsk Limtre en spennende historie å vise til. Fra en eventyrlig opptur med furumøbler i fokus, til en brutal bråstopp da furua plutselig ble ansett for å være umoderne. Omstillingsvilje og utvikling av egne produkter har gjort at Norsk Limtre har overlevd i en tid der mange andre har blitt borte.

I dag gjør Norsk Limtre stor suksess med innvendig panel, terrassebord, bordkledning og konstruksjonsvirke. Felles for alle produkter er at de er laget av limtre som gir bedre stabilitet og mindre vridning – samtidig som limtre åpner opp for helt nye dimensjoner. I kombinasjon med royalimpregnering gir dette svært holdbare produkt som skiller seg ut – både i kvalitet og estetikk.

I tillegg til privatpersoner, så har mange arkitekter og utbyggere av næringsbygg fått opp øynene for Norsk Limtre, som i løpet av de siste årene har levert produkter til bruk på butikker, idrettshaller, næringsbygg, hotell og større byggeprosjekter. Det er også en økende forespørsel til bolig og hytter. Siden 2013 har Norsk Limtre levert bordkledning til Vy-serien fra Leve Hytter – en årlig leveranse på ca. 100 hytter.